Ürünlerimiz

Ultratech

Ürün Tanımı

Ekstra hızlı priz alan, S2 sınıfı çok esnek, iki bileşenli, yüksek performanslı, kayma özelliği azaltılmış, uzun çalışma süresine sahip, çimento esaslı yapıştırma harcıdır.

Uygulama Alanları

» Özellikle dış mekanlarda büyük ebatlı seramik, granit, porselen seramik, mermer gibi kaplama malzemelerinin yapıştırılmasında kullanıma uygundur. 
» Hızlı priz alma özelliği sayesinde 2-3 saat sonra derz dolgu işlemine imkan tanıyarak bir gün içinde kullanıma açılması gereken mekanlar için idealdir. 
» S2 sınıfı yüksek esnekliği sayesinde ani ısı değişimlerinin ve alışveriş-iş merkezleri, hastane, okul gibi yoğun yaya-yük trafiğinin olduğu mekanlarda kullanılır. 
» Kalesinterflex gibi büyük ebatlı ve ince seramiklerin (3-5 mm kalınlıkta) yer ve duvar uygulamalarında kullanılır. Arkası cam elyaf takviyeli ince seramiklerin yere döşenmesinde mükemmel sonuç verir. 
» İç ve dış mekanlarda, seramik, doğal taş, traverten, dekoratif tuğla, granit, porselen seramik, klinker, kotto gibi kaplama malzemelerinin yatay ve düşeyde beton, sıva, şap gibi yüzeyler üzerine uygulanmasında mükemmel sonuç verir. 
» Binaların dış cephelerine 30 m yüksekliğe kadar seramik, granit, porselen seramik, mermer gibi kaplama malzemelerinin beton, sıva, şap gibi yüzeyler üzerine güvenle yapıştırılmasında kullanılır. Dış cephelerde 15 m yükseğe kadar 60x60 cm’den, 30 m yükseğe kadar 40x40 cm ebadından büyük kaplama malzemelerinin yapıştırılmasında kullanılmamalıdır.

Özellikleri

» Yüksek yapışma gücüne sahiptir. 
» 3 saat içerisinde hızlı priz alır. 
» Esneklik (S2 Sınıfı) özelliği sayesinde ani ısı değişimleri sebebiyle oluşan yüzey gerilimlerine dayanıklıdır. 
» Her türlü iklim koşullarına dayanıklıdır. 
» Düşey yüzey uygulamalarında kayma yapmaz. 
» Uzun çalışma süresine sahiptir.
Emek Yapı © 2013. Tüm Hakları Sakldır. Kuruluşumuz    üyesidir.